Thuis Nieuws

Wat is koolstofvezel?

Certificaat
Van goede kwaliteit Ineenschuivende Glasvezel Polen voor verkoop
Klantenoverzichten
Zij zijn licht, stijf en de klemmen zijn goed (transversaal).

—— Paul

Werkelijk hoog - kwaliteitspolen. Goede producten voor de klanten.

—— Alex

Ik houd van de polen. Hoogst geadviseerd.

—— John

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is koolstofvezel?

Het koolstof-vezel-versterkte polymeer, koolstof-vezel-versterkte plastic of koolstof-vezel-versterkte thermoplastisch (de vezel van CFRP, van CRP, van CFRTP of vaak eenvoudig van de koolstof, of zelfs koolstof), zijn een uiterst sterk en licht vezel-versterkt plastiek dat koolstofvezels bevat. De spelling „vezel“ is gemeenschappelijk in de Britse landen van de Commonwealth.

CFRPs kan duur zijn te produceren maar algemeen gebruikt waar de hoogte - sterkte - aan-gewichtsverhouding en starheid, zoals ruimtevaart, automobiel en burgerlijke bouwkunde, sportengoederen en een stijgend aantal andere consument en technische toepassingen wordt vereist.

Het bindende polymeer is vaak een thermoset hars zoals epoxy, maar andere thermoset of thermoplastische polymeren, zoals polyester, vinylester of nylon, worden soms gebruikt. De samenstelling kan andere vezels, zoals een aramid (b.v. Kevlar, Twaron), aluminium, ultra-hoog-moleculair-gewichtspolyethyleen (UHMWPE) of glasvezels, evenals koolstofvezel bevatten. De eigenschappen van het definitieve CFRP-product kunnen ook door het type van additieven worden beïnvloed die aan de bindende matrijs (de hars) worden geïntroduceerd. Het frequentste additief is kiezelzuur, maar andere additieven zoals rubber en koolstof nanotubes kunnen worden gebruikt. Het materiaal wordt ook bedoeld als grafiet-versterkt polymeer of grafiet vezel-versterkt polymeer (GFRP is minder gemeenschappelijk, aangezien het met glas (vezel) - versterkt polymeer) botst. In productreclame, wordt het soms verwezen naar eenvoudig als grafietvezel voor plotseling.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Carbon-fiber-reinforced_polymer

Bartijd : 2016-01-20 12:51:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Lanbao Sci & Tech Development Limited

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: +86-631-5775891

Fax: 86-631-5775892

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)